Skip to content

Vrei sa fii antreprenor?

octombrie 29, 2008

Asa m-a abordat Bogdan alaltaieri pe messenger inainte sa-mi povesteasca despre programul in care este inscris in acest moment. Chiar in aceste zile se desfasoara un din editiile EMPRETEC – un atelier de lucru pentru antreprenori sau pentru cei care vor sa-si dezvolte abilitatile necesare. Programul cuprinde 9 zile consecutive in care maxim 15 cursanti participa la studii de caz, discutii, exercitii practice pe durata intregii zile, fiind gandit ca un curs intensiv pentru antreprenori.

Bogdan Iordache, cunoscut pentru proiectele Stagiipebune si Conectoo, a fost atat de cucerit de program si revoltat de slaba promovare de care beneficiaza, incat s-a oferit sa puna umarul pentru construirea rapida a unui site de prezentare a EMPRETEC care as spune ca nu arata deloc rau si reuneste exact informatiile de care ai nevoie despre acest curs. El spune ca „in fiecare zi de curs am ocazia sa-mi raspund la minim o intrebare al carui raspuns il cautam de ani de zile privind modul in care pot trata situatiile cu care ma confrunt in viata de zi cu zi. Daca cineva mi-ar fi spus asta la inceput, i-as fi spus ca glumeste. Faptul ca interventia trainerilor este neintruziva face ca fiecare sa traga invataminte diferite din aceeasi situatie, in functie de interesele si deficientele lui.”

Atelierul de lucru EMPRETEC a ajuns in Romania printr-un parteneriat intre Natiunile Unite si Guvernul Romaniei, prin intermediul Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, ce gestioneaza programul “UNCTAD/EMPRETEC – Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii”. Pana acum nu prea gaseai mare lucru despre EMPRETEC pe internet, desi faptul ca a fost subventionat cu 50% din cei 1500 de euro taxa de participare ar fi constituit o informatie atractiva.

Am aflat ca urmatoarea editie va avea loc la inceputul lunii noiembrie si ca este ultima din acest an in care se mai aplica subventia de 50% de la guvern. Cei care se inscriu in saptamana 27-31 oct beneficiaza de 5% reducere suplimentara oferita de organizatori. Cei interesati pot sa afle mai multe aici.

O sa-i rog pe Bogdan, Mirela si Liviana sa ne dea cateva impresii post participare.

Reclame
4 comentarii leave one →
 1. octombrie 31, 2008 1:33 pm

  mama da il promovati bine nu gluma… si tu si Vlad… de Bogdan nu mai zic 🙂

 2. octombrie 31, 2008 1:57 pm

  @Nona: asa fac in general cu prietenii care au ceva interesat de comunicat. 🙂
  Ti-am promovat sondajul si tie, nu-i asa?

 3. Cristian permalink
  noiembrie 6, 2008 4:15 am

  Mda … se pare ca am aflat prea tarziu 😦

 4. George B permalink
  noiembrie 26, 2008 3:52 pm

  Nu ai aflat prea tarziu. Mai este unul anul acesta in luna Decembrie, pe 5 Decembrie. Inscrie-te repede, am auzit ca locurile libere sunt realmente limitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: