Skip to content

Stagii pe bune la a 4-a editie

martie 31, 2008

La nivel de managementul carierei si formare profesionala practica, Romania nu ofera foarte multe tinerilor, desi ar fi foarte necesar. De aceea sustin si promovez orice incercare de a aduce o schimbare in felul in care tinerii isi aleg cariera.

Stagii pe bune este un proiect ce devine traditie deja si an de an intrece asteptarile celor care pun suflet in el. Astazi este startul celei de-a patra editii si totodata startul primei etape – cea de centralizare a stagiilor. Stagiile de practica sunt impartite in 7 categorii, si anume: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Graphics. (Personal, mi-as dori ca astfel de initiative sa se extinda si dincolo de IT&C).

In prima etapa, pana pe 11 mai, companiile care doresc sa participe la program vor publica stagiile disponibile pe site-ul stagiipebune.ro, astfel incat studentii le vor putea studia si vor decide ce li se potriveste in functie de interese si asteptari. De asemenea, studentii care sunt interesati de stagii vor putea dialoga cu reprezentatii companiei pe marginea stagiilor prezentate, pe site-ul proiectului, pot primi asistenta legat de deschiderea unui cont pe stragiipebune.ro si aplicare, precum si sfaturi privind procesul de recrutare si selectie.

Organizatorul programului, „Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C” (ASPI) estimeaza pentru anul acest un numar de 350 de stagii de practica in cca. 45 de companii din domeniul IT&C.

ASPI grupeaza tineri profesionisti din IT&C-ul romanesc si isi propune sa dezvolte colaborarea dintre mediul academic si companiile de IT&C din Romania prin crearea de mecanisme utile pentru dezvoltarea profesionala a studentilor.

Din 2005 ASPI organizeaza Stagii pe Bune, un program ce propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii practice, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C. „Stagii pe Bune” 2008 va fi a patra editie a programului ce se desfasoara la nivel national, cu accent pe cele mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov si Sibiu.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe Daniela Lepus, PR Manager ASPI, telefon: 0766.490.642, e-mail: daniela.lepus@stagiipebune.ro

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: