Skip to content

Relatiile cu clientii si planificarea concediilor

ianuarie 24, 2008

Ultimul post al Nonei mi-a amintit de „Orange customer experience” din luna decembrie a anului ce tocmai a trecut.

Nu am nici o problema cu cei de la Orange, sunt clienta de pe vremea cand se chemau Dialog (pana si simul meu este Dialog), incercam sa ne auzim rar si sa nu ne suparam reciproc.

Intamplarea de care vorbesc m-a facut sa-mi dau seama cum se imbina un customer service extrem de organizat si procedural cu o planificare dezastruoasa a concediilor in departamentul respectiv. Rezultatul? De tot rasul.

Cam prin jurul datei de 15 decembrie colega mea trimite mail accountului care se ocupa de contul corporate ca sa afle o informatie legata de factura companiei. Drept raspuns primeste unul din acele mailuri (Autoreply – out of the office) in care angajatul Orange ne anunta ca a plecat la taiat porcul si ca va reveni dupa Revelion. Dar sa nu disperam pentru ca are o colega care s-a sacrificat si nu si-a luat concediu (pentru ca oricum tinea post si nu manca sorici pana pe 25) si ea se va ocupa de noi la fel de bine cum ar fi facut-o el. Si ne-a lasat numarul ei de telefon.

Am sunat la colega ca sa ne dea informatia si nimic. Dupa cateva secunde: sms! Colega ne transmitea cu regret (tot cu autoreply) ca a plecat si ea in vacanta. De suparare ca a fost lasata cu atatia clienti pe cap probabil. Si sic, nu are pe nimeni s-o inlocuiasca! Recunosc ca ar fi fost si mai ilar sa fi primit un contact al unui alt account. Care sa-si fi pus autoreply la… fax.

Morala: unde nu e cap, vai de tehnologie! 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: