Skip to content

Promenada de duminica

Iulie 29, 2007

De cand au inceput codurile portocalii mi-a fost din ce in ce mai greu sa ma deplasez in afara perimetrului de 200 de m dintre casa si birou, desi sunt o mare amatoare de plimbari pe jos, parcuri, lacuri si paduri. Astazi, pentru ca intamplarea a facut sa am un drum de facut in zona Garii de Nord, dupa ce am terminat ce imi propusesem, m-am decis sa fac drumul Gara de Nord – Baicului pe jos.

M-a ajutat putin si vremea pentru ca nu mai era asa de cald la ora 18.00 astfel incat incaltata comod si inarmata cu o sticla de apa plata am pornit spre casa. Intre timp am descoperit niste magazine foarte dragutze pe strazile pe care am mers si mi-am promis sa le vizitez incepand de saptamana viitoare. Nu uitati ca unul din viciile mele declarate este shoppingul. 😛

In rest, a fost liniste, nu prea merg locuitorii Bucurestiului pe jos zilele astea asa ca am fost mai mult eu cu gandurile mele neintalnind oameni pe care sa-i observ.  Acum ma dor putin talpile dar ma voi recompensa cu o prajiturica cu ciocolata pe care am cumparat-o de la o cofetarie de pe Mosilor (nu stiu cum se intampla ca duminica cofetariile sunt deschise!). 

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: